Macavoy - Mattias

Mattias Larsson

Min största drivkraft är mitt engagemang. Jag kan framstå som lugn på ytan men inombords bubblar det med tankar och ideér för att lösa mina kunders behov. Personer i min omgivning skulle nog beskriva mig som strukturerad, analytisk, driven och väldigt lösningsorienterad. Och envis. Envis skulle de definitivt också säga.

Annars då? Gift tvåbarnsfar som gärna tar mig an småprojekt i vårt hus. En drömresa är Skottland med kombinationen utmanande golf och rökig Islay whisky.

mattias@macavoy.se

010-330 54 82

 

Macavoys styrka är rekrytering av ledare och chefer, samt specialistfunktioner med huvudsakligen ingenjörs- och ekonomikompetenser. Många kunder har genom åren också uppskattat att ha oss som en rådgivande diskussionspartner i planeringen av organisationsförändringar. Kandidater har haft glädje i att använda oss som bollplank i samband med att de är sugna på nästa steg i sin karriär.

Macavoy hjälper stora som små kunder med att hitta rätt kompetens och personlighet. Ibland finns inte behovet av en hel rekryteringsprocess, då kan vi erbjuda stöd i de specifika delar som är aktuella. Det kan exempelvis vara att genomföra bedömning av specifika kandidater genom djupintervju och tester, eller att sitta med en ovan kund som intervjustöd.

Vi har också möjlighet att genomföra utvärderingar av arbets- eller ledningsgrupper. Dessa baseras på en rad olika testinstrument. Vi är i dagsläget certifierade för tester levererade av CEB (tidigare SHL), Cut-e och Kandidata. Vi jobbar aktivt med att hålla oss uppdaterade i den rasande utvecklingen inom testverktyg och assessments. Listan kommer med andra ord att växa.

Vår bas är i Helsingborg och därifrån hjälper vi kunder i framförallt Skåne och Halland. Kandidater söker vi aktivt efter inte bara i närområdet utan i hela Sverige, då många av de tjänster vi genom åren tillsatt är tjänster man kan tänka sig flytta för. Emellanåt har vi även fått gå utanför Sveriges gränser för att hitta rätt. Med andra ord har vi gedigen erfarenhet med att identifiera, kontakta, kvalitetssäkra och tillsätta kandidater som från början inte ens visste att de skulle byta jobb. Kalla det search, kalla det headhunting; vi kallar det att lösa kundens behov.

Välkommen till Macavoy!

Macavoy - Markus

Markus Holmgren

Jag ställer höga krav på mig själv och vill leverera kvalitet! Genom ett stort intresse och förståelse för kunds verksamhet drivs jag av att hitta bästa matchning för varje unikt uppdrag. Blandningen av lyhördhet, god personkännedom, driv och vinnarskalle kanske kort kan beskriva lite om mig.

Lyckligt gift, 2 döttrar. Avdankad fotbollsspelare som nu istället tränar äldsta dottern i HIK. Hoppas jag kan få 3-åringen att älska skidåkning, golfen kommer lite senare… Delar Mattias intresse för Islay whisky. Fantastiskt roligt att nu köra företag i egen regi!

markus@macavoy.se

010 – 330 54 81